- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fondant au gianduja
Fondant au gianduja
- Totale tijd 1u 5min
- 20min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
200 g Chocolat gianduja fondu (ou choco au lait)
150 g Beurre fondu avec le gianduja
3 Oeuf(s) séparé(s) et blanc(s) montés en neige
90 g Sucre
30 g Farine
15 g Cacao en poudre (option)
16 cm Moule chemisé de papier cuisson
1 Rond de papier pour chemiser la cuve
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Fouetter les jaunes d’œuf et le sucre dans un saladier. Ajouter farine et cacao. Ajouter gianduja/beurre fondus. Puis les blancs.
Stap 3 /5
Verser dans le moule. Déposer dans la cuve chemisée de papier.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression : 45 min
Stap 5 /5
Démouler. Manger à température ambiante.