- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gianduja fondant
Gianduja fondant
- Totale tijd 45min
- 20min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
80 g Gesmolten gianduja chocolade (of melkchocolade)
60 g Boter, samen met de gianduja gesmolten
1 Ei(eren) met eiwit(ten) gescheiden en luchtig opgeklopt tot schuim
30 g Suiker
10 g Bloem
5 g Cacaopoeder (optioneel)
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Klop de eieren samen met de suiker op in een kom. Voeg bloem en cacao toe. Voeg de gesmolten gianduja/boter toe. En voeg dan het eiwit toe.
Stap 3 /5
Doe het in de bakvorm. Voeg 20 cl water toe in de pan en plaats de met papier beklede bakvorm erin.
Stap 4 /5
Onder druk laten koken.
Stap 5 /5
Haal het eruit. Serveer op kamertemperatuur.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
