- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Diots de Savoie aux choux pommes de terre, carottes et panais
Diots de Savoie aux choux pommes de terre, carottes et panais
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Diots aux choux
6 Pommes de terre
3 Carottes
2 Panais
70 cl Bouillon de légumes
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
1 Bouquet garni
1 Oignon
30 g Beurre
1 càs Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer tous les ingrédients Éplucher et couper les pommes de terre en gros morceaux, eplucher et couper en rondelles les carottes et panais. Éplucher et émincer l'oignon
Stap 2 /6
Faire dorer pendant 10 minutes les pommes de terre dans l'huile d'olive et le beurre
Stap 3 /6
Rajouter l'oignon émincé, les carottes et les panais et laisser dorer encore 5 minutes
Stap 4 /6
Pendant ce temps couper les diots en rondelles de 3cms environ
Stap 5 /6
A la fin des 5 minutes ajouter les diots, le bouillon de légumes, sel et poivre et bouquet garni, mélanger et lancer le sous pression pendant 10 minutes
Stap 6 /6
Bon appétit







