- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cailles petits pois à la française
Cailles petits pois à la française
- Totale tijd 1u
- 15min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Cailles
1 Oignon
50 g Beurre
125 g Allumettes de lard fumé
250 g Eau
1 Bouillon de poule
Sel, poivre thym à discretion
500 g Petits pois surgelés ou frais
Bereiding
Stap 1 /2
Mettre le beurre et en mode rissolage fort 15 mn, déposer les cailles et les faire dorer, ajouter le lard, le sel, le poivre et le thym.
Stap 2 /2
Ajouter l’eau, le bouillon de poule, les petits pois cuire en mode sous autre pression 15 mn.







