- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Brownie healthy au chocolat et sans gluten, IG bas
Brownie healthy au chocolat et sans gluten, IG bas
- Totale tijd 28min
- 5min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (20)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Kookrobot - 17 programma's - 8 accessoires - Ingebouwde weegschaal i-Companion XL HF901120 Kookrobot - 14 programma's - 7 accessoires i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Kookrobot - 18 programma's - 7 accessoires - Ingebouwde weegschaal i-Companion Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
12 personnes
100 g Beurre / huile
200 g Chocolat
300 g Pois chiches cuits
3 Oeufs
3 càs Poudre de cacao
3 càs SIrop d'agave / sucre / sirop d'érable
1 poignée Amandes
1 càc Vanille / fleur d'oranger selon les gouts
Accessoires
Couteau hachoir « Ultrablade » Mélangeur
Bereiding
Stap 1 /4
Faire fondre au bain marie chocolat + matière grasse
Stap 2 /4
Mixer les pois chiches avec une cuillère d'eau, puis ajouter les amandes
Stap 3 /4
Changer le couteau, ajouter à la préparation pois chiches/amandes l'ensemble des ingrédients.
Stap 4 /4
Cuire 20 min à 180°





