- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blé au poulet à la provençal
Blé au poulet à la provençal
- Totale tijd 16min
- 3min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
2 Escalopes de poulet
280 g Blés
1 Oignon
4 càs Huile d’olive
1 Cube de bouillon de légumes (facultatif)
Épices (sel, poivre, cumin, paprika et gingembre)
800 ml Eau
210 g Sauce provençal
Bereiding
Stap 1 /3
Émincer les oignons et couper les escalopes de poulet en petits dés.
Stap 2 /3
En mode rissolage moyen, faire revenir les oignons dans l’huile d’olive. Puis ajouter les dés de poulet et les épices. Bien mélanger et continuer la cuisson 2, 3 min.
Stap 3 /3
Stopper le mode rissolage. Ajouter le bouillon émietté, et le le blé. Recouvrir d’eau et de la sauce provençal. Mélanger. Lancer le mode cuisson haute pression pendant 8 min.








