- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Aubergine à la parmesane
Aubergine à la parmesane
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
900 g Aubergine
2 càs Huile dolive
1 Boîte de tomate pelé
Parmesan
Sel poivre herbe de Provence
1 Oignon
2 Steack haché
250 ml Deau
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /3
Couper les aubergine en cube pas trop petit pas trop gros. Les mettres dans le panier vapeur avec l'eau pendant 4min, en mode haute sous pression, une fois cuite, vider l'eau de la cuve
Stap 2 /3
Mettre l'huile d'olive,loignon, le steack haché émietté, les faire revenir, puis rajouter les aubergines. Rajouter ensuite la boîte de tomate et les épices. En mode rissolage fort
Stap 3 /3
Éteindre le cookeo. Parsemer de parmesan Placer lextra crips programme 2 environ 10 min








