- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Aiguillettes de poulet à la normande
Aiguillettes de poulet à la normande
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
6 Aiguillettes de poulet
250 g Champignons de Paris
40 ml Vin blanc
250 ml Crème semi-épaisse
1 Demi cube de bouillon de volaille
Beurre
Sel
Ail semoule
1 pincée Piment d'Espelette
Bereiding
Stap 1 /5
Laver et couper les champignons.
Stap 2 /5
Mettre le Cookeo en mode Dorer. Faire fondre le beurre, puis faire cuire les champignons jusqu'à ce qu'ils soient dorés.
Stap 3 /5
Ajouter les aiguillettes et les faire dorer 1 minute sur chaque face.
Stap 4 /5
Ajouter le demi cube de bouillon émietté, le vin blanc, la crème, une petite pincée de sel (attention le cube de bouillon sale déjà la préparation), de l'ail et du piment d'Espelette. Mettre le Cookeo en maintien au chaud jusqu'à ce que la sauce soit chaude.
Stap 5 /5
Servir avec des pâtes ou du riz.







