- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto asperges verte et Crevettes
Risotto asperges verte et Crevettes
- Totale tijd 28min
- 10min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g Crevettes
1 Cube de bouillons
310 g Riz arborio
700 ml Eau
10 Asperges vertes fraiches
2 Oignons
1 Échalotes
Bereiding
Stap 1 /8
Décortiquez les crevettes et coupez les en deux.
Stap 2 /8
Épluchez et émincez les oignons et échalotes
Stap 3 /8
Coupez les asperges en tronçons de 0.5cm/1cm
Stap 4 /8
Faite bouillir l'eau et ajouter le cube en le remuant jusqu'à dissolution.
Stap 5 /8
Saisir les oignons et échalotes en ajoutant les crevette et asperges pendant 5 min
Stap 6 /8
Ajouter le riz pendant 1 min , tout en remuant
Stap 7 /8
Mettre le bouillons et cuire sous pression 18min
Stap 8 /8
Vous pouvez ajouter en fin de cuisson, parmesan ou crème fraîche selon les goûts de chacun