- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto terre et mer
Risotto terre et mer
- Totale tijd 23min
- 10min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Oignon
200 g Champignons frais
400 g Dos de cabillaud
150 g Chorizo
25 cl Eau
15 cl Vin blanc
2 càs Crème fraîche
3 pincée Sel
2 pincée Poivre
2 càc Ail en poudre
220 g Riz
Bereiding
Stap 1 /4
Faire revenir l’oignon 2 minutes puis ajoutez le riz et mélangez 2 minutes
Stap 2 /4
Ajouter les champignons, le cabillaud, le chorizo et assaisonnez , mélangez 3 minutes
Stap 3 /4
Ajoutez le vin blanc , laisser l’alcool s’évaporer puis ajouter l’eau et la crème fraîche
Stap 4 /4
Fermez « coco » et passez en pression 13 minutes