- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto poireaux et lardons
Risotto poireaux et lardons
- Totale tijd 22min
- 5min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Poireaux
1 Oignon
150 g Lardons
1 càc Fond de veau
5 Verres d’eau
3 Verres et demi de riz arborio
25 cl Vin blanc
4 càs Crème semi épaisse
1 Bonne poignée de fromage râpé
Bereiding
Stap 1 /5
Allumer sur mode Dorage et faire revenir les poireaux, préalablement préparer, avec les lardons et oignons pendant 7 minutes
Stap 2 /5
Ajouter le riz pendant 3 minutes de plus pour qu’il devienne translucide
Stap 3 /5
Ajouter ensuite le vins blanc pour 2 min de plus environ
Stap 4 /5
Mettre les verres d’eau, le fond de veau, cuisson sous pression pendant 6 min
Stap 5 /5
Une fois fini, intégrer la crème puis le fromage râpé pour amener l’onctuosité, remuez et bon appétit !