- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto crevettes et bisque de homard
Risotto crevettes et bisque de homard
- Totale tijd 22min
- 10min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
100 g Oignon
1 Cube bouillon volaille
250 g Crevettes décortiquées
225 g Bisque homard
250 g Riz arborio
100 ml Vin blanc
500 ml Eau
20 cl Crème liquide légère
Parmesan
Huile
Bereiding
Stap 1 /4
Émincer l'oignon et faire revenir 2 min dans un peu d'huile en mode dorer
Stap 2 /4
Ajouter riz, crevettes, vin blanc et bisque. Laisser cuire 2 min en mélangeant.
Stap 3 /4
Ajouter le cube de bouillon de volaille et l'eau et cuire sous pression pendant 12 min.
Stap 4 /4
Mélanger, ajouter la crème fraîche et mélanger à nouveau. Maintenir au chaud pendant 5min. Ajouter le parmesan à votre convenance.







