- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto chorizo parmesan
Risotto chorizo parmesan
- Totale tijd 44min
- 15min
Voorbereidingstijd - 29min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
200 g De riz à risotto
1 Échalote
1 Gousse d’ail
7 cl De vin blanc sec
60 cl De bouillon de volaille
130 g De chorizo
50 g De parmesan
Poivre
Huile d’olive
10 g De beurre
Bereiding
Stap 1 /7
Couper l’échalote, la gousse d’ail et le chorizo.
Stap 2 /7
Faire revenir l’échalote et l’ail avec un filet d’huile d’olive.
Stap 3 /7
Nacrer le riz.
Stap 4 /7
Déglacer au vin blanc et faire réduire.
Stap 5 /7
Cuire le riz avec le bouillon de volaille.
Stap 6 /7
Vérifier la cuisson du riz, ajouter le parmesan et le beurre puis mélanger.
Stap 7 /7
Ajouter le chorizo en fin de cuisson. Assaisonner avec du poivre.