- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto champignons et truffes
Risotto champignons et truffes
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 5min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz pour risotto
500 g Champignons
25 cl Vin blanc
500 ml Bouillon de poule
Parmesan
Sel à la truffe
Poivre
1 Oignon
Crème liquide
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre de la matière grasse et faire revenir en mode dorage l'oignon et les champignons
Stap 2 /4
Quand les champignons sont cuits, ajouter le riz, le vin blanc et le bouillon et cuire 15 minutes sous pression
Stap 3 /4
Mettre le cookeo en maintient au chaud. Assaisonner avec le poivre et le sel à la truffe, ajouter un peu de crème liquide et le parmesan (au goût)
Stap 4 /4
Avant de servir ajouter un peu d'huile de truffe