- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto Boeuf Champignons
Risotto Boeuf Champignons
- Totale tijd 27min
- 5min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz à risotto
300 g Champignons
700 ml D'eau
50 ml Vin blanc
1 Bouillon de boeuf
25 cl De crème fraiche
1 Oignon
250 g De viande hachée
Parmesan
Bereiding
Stap 1 /7
Émincer l'oignon et les champignons avec de l'huile d'olive.
Stap 2 /7
Faire rissoler l'oignon avec la viande hachée pendant 5 minutes.
Stap 3 /7
Ajouter les champignons faites revenir 5 minutes.
Stap 4 /7
Ajouter le riz, l'eau, le vin blanc et le cube de bouillon de bœuf.
Stap 5 /7
Sous pression pendant 12 minutes
Stap 6 /7
Après la cuisson, ajouter la parmesan et la crème fraîche. Mélanger le tout.
Stap 7 /7
Vous pouvez maintenant déguster.