- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pannacotta au coulis de framboise ou caramel
Pannacotta au coulis de framboise ou caramel
- Totale tijd 4u 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 4u
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
15 cl Lait demi écrémé
45 cl Creme liquide entiere
45 g Sucre en poudre
3 Feuilles de gelatine de 2g.
1 Cuillère à café de vanille liquide
Coulis de framboise
Caramel
Bereiding
Stap 1 /3
Faire ramollir les feuilles de gélatine dans de l'eau froide.
Stap 2 /3
Verser la crème, le sucre ,le lait,la vanille et la gelatine egoutee dans la cuve. Remuer le tout.Mettre le mode "manuel" et le "mode doré ". Porter à ébullition en remuant.
Stap 3 /3
Repartir dans des ramequins. Laisser refroidir au moins 4h. Une fois bien pris, verser sur le dessus du coulis de framboise ou du caramel selon vos goûts. Bonne dégustation.