- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Artichauts au citron et aux herbes
Artichauts au citron et aux herbes
- Totale tijd 58min
- 20min
Voorbereidingstijd - 38min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (8)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 feuille Artichaut
1 càs Huile d’olive
50 g Chapelure
20 g Parmesan râpé
2 Ail
1 zeste Citron
2 càs Persil frais haché
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Hacher le persil.
Stap 3 /8
Mettre les artichauts sans la tige, le foin et les premières feuilles dans le panier.
Stap 4 /8
Mettre 25 cl d’eau dans la cuve. Déposer le panier.
Stap 5 /8
Cuisson vapeur boost.
Stap 6 /8
Retirer le panier vapeur. Laver et essuyer la cuve.
Stap 7 /8
Ajouter l’huile, la chapelure, le parmesan, l’ail et le zeste. Saler, poivrer. Faire dorer 8 min en mélangeant. Ajouter le persil.
Stap 8 /8
Parsemer les artichauts de chapelure et servir avec des quartiers de citron.







