Bœuf bourguignon op Italiaanse wijze - Recepten Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Bœuf bourguignon op Italiaanse wijze

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 1u 10min
  • Voorbereidingstijd
    20min
  • Gaartijd
    50min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 800 g Rundstoofvlees

  • 150 g Wortelen

  • 200 g Gerookte spekblokjes Herta

  • 200 g Paddenstoelen

  • 150 g Uien

  • 30 g Bloem

  • 20 g Basilicum

  • 4 tl Oregano

  • 200 ml Tomatensaus

  • 200 ml Rode bourgognewijn

Bereiding

Stap 1 /8

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /8

Hak de uien fijn.

Stap 3 /8

Snijd de champignons in dunne plakjes.

Stap 4 /8

Snijd de wortelen in dikke schijven.

Stap 5 /8

Braad het rundvlees en de helft van de spekblokjes 10 min aan.

Stap 6 /8

Met bloem bestrooien en goed mengen. Voeg tomatensaus, wijn, basilicum en oregano toe. Voeg de groenten toe.Meng alles goed.

Stap 7 /8

Snelkookfunctie.

Stap 8 /8

Voeg de rest van de spekblokjes toe. Tip:laat 5 min inkoken op stand 'bruinen'. Dien op!