- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bœuf bourguignon op Italiaanse wijze
Bœuf bourguignon op Italiaanse wijze
- Totale tijd 1u 10min
- 20min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
800 g Rundstoofvlees
150 g Wortelen
200 g Gerookte spekblokjes Herta
200 g Paddenstoelen
150 g Uien
30 g Bloem
20 g Basilicum
4 tl Oregano
200 ml Tomatensaus
200 ml Rode bourgognewijn
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Hak de uien fijn.
Stap 3 /8
Snijd de champignons in dunne plakjes.
Stap 4 /8
Snijd de wortelen in dikke schijven.
Stap 5 /8
Braad het rundvlees en de helft van de spekblokjes 10 min aan.
Stap 6 /8
Met bloem bestrooien en goed mengen. Voeg tomatensaus, wijn, basilicum en oregano toe. Voeg de groenten toe.Meng alles goed.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie.
Stap 8 /8
Voeg de rest van de spekblokjes toe. Tip:laat 5 min inkoken op stand 'bruinen'. Dien op!