- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bœuf bourguignon op Italiaanse wijze
Bœuf bourguignon op Italiaanse wijze
- Totale tijd 1u 10min
- 20min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
800 g Rundstoofvlees
150 g Wortelen
200 g Gerookte spekblokjes Herta
200 g Paddenstoelen
150 g Uien
30 g Bloem
20 g Basilicum
4 tl Oregano
200 ml Tomatensaus
200 ml Rode bourgognewijn
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Hak de uien fijn.
Stap 3 /8
Snijd de champignons in dunne plakjes.
Stap 4 /8
Snijd de wortelen in dikke schijven.
Stap 5 /8
Braad het rundvlees en de helft van de spekblokjes 10 min aan.
Stap 6 /8
Met bloem bestrooien en goed mengen. Voeg tomatensaus, wijn, basilicum en oregano toe. Voeg de groenten toe.Meng alles goed.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie.
Stap 8 /8
Voeg de rest van de spekblokjes toe. Tip:laat 5 min inkoken op stand 'bruinen'. Dien op!
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
