- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Kalfsbrood op Italiaanse wijze
Kalfsbrood op Italiaanse wijze
- Totale tijd 17min
- 10min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
280 g Kalfsfilet
60 g Varkensgehakt (of spekjes)
4 sneetje Italiaanse ham
40 g Pecorino met peper in blokjes gesneden
0.66 Citroen (schil fijngeraspt)
1 teentje Knoflook gepeld, ontdaan van kiem en fijngehakt
30 g Oudbakken brood, verkruimeld
2 el Peterselie, gewassen en fijngehakt
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Bedek de glaasjes met de helft van de ham. Hak de rest van de ham met het kalfsvlees en het varkensvlees.
Stap 3 /5
Meng het mengsel met de andere ingrediënten. Vul de glaasjes met het mengsel.Dek ze af. Plaats dit in de pot met 25 cl water.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie.
Stap 5 /5
Lauw of goed gekoeld opdienen.