- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Kalfsbrood op Italiaanse wijze
Kalfsbrood op Italiaanse wijze
- Totale tijd 17min
- 10min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
280 g Kalfsfilet
60 g Varkensgehakt (of spekjes)
4 sneetje Italiaanse ham
40 g Pecorino met peper in blokjes gesneden
0.66 Citroen (schil fijngeraspt)
1 teentje Knoflook gepeld, ontdaan van kiem en fijngehakt
30 g Oudbakken brood, verkruimeld
2 el Peterselie, gewassen en fijngehakt
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Bedek de glaasjes met de helft van de ham. Hak de rest van de ham met het kalfsvlees en het varkensvlees.
Stap 3 /5
Meng het mengsel met de andere ingrediënten. Vul de glaasjes met het mengsel.Dek ze af. Plaats dit in de pot met 25 cl water.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie.
Stap 5 /5
Lauw of goed gekoeld opdienen.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
