- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Zalm met paprikasaus
Zalm met paprikasaus
- Totale tijd 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Zalmmoot
7 cl Sinaasappelsap
6 cl Water
2 cl Rijstazijn (of andere azijn)
1.5 cl Sojasaus
1 el Zonnebloemolie
1 Sjalot
0.5 Gele paprika’s
2 el Zetmeel
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Haal het vel van de zalm.
Stap 3 /8
Snijd de sjalot fijn.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Fruit de paprika en de sjalot in de olie.
Stap 6 /8
Voeg het appelsiensap, het water, de azijn en de sojasaus toe. Leg de vis op de groenten.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie
Stap 8 /8
Verwijder de vis. Bind de saus met het zetmeel. Dien op met tagliatelle of rijst.