Varkensstoverij met tofu
- Totale tijd 27min
- 15min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
600 g Varkensfilet, in blokjes van 3 cm gesneden
300 g Tofu in blokjes van 2 cm gesneden
0.5 tl Gemalen sichuanpeper
1 el Arachideolie
4 Groene uien, gewassen en fijngehakt
3 el Sojasaus
3 cm Verse gember, zeer fijn gesneden
1 el Vloeibare honing
4 el Rijstazijn
80 ml Water
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Was en hak de groene uien fijn.
Stap 3 /8
Was en hak de gember, in zeer fijne julienne.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Fruit de uit, gember en peper. Laat het varkensvlees langs alle kanten. Aankleuren, in meerdere keren indien nodig.
Stap 6 /8
Meng de sojasaus, azijn, honing en het water. Giet over het vlees. Voeg de tofu toe en meng alles.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie
Stap 8 /8
Dien op met rijst of groenten.