Vanille-ijs met chocolade
- Totale tijd 3u 13min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 3u
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
250 g Melk
250 g Room
150 g Suiker
2 Eierdooiers
10 g Vanille
1 snuifje Zout
125 g Ongezoet cacaopoeder
Accessoires
Klopper Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /9
Doe de melk, de room, de suiker, de eierdooiers, de vanillesuiker en het zout in de kom van de keukenmachine met de garde. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /9
Giet de helft van het mengsel in potjes.
Stap 3 /9
Voeg het cacaopoeder toe aan de kom van de keukenmachine met de garde. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /9
Giet het mengsel in de potjes. Maak de kom van de keukenmachine schoon.
Stap 5 /9
Sluit de potjes en zet ze minstens 3 uur in de diepvriezer.
Stap 6 /9
Haal de potjes uit de diepvriezer.
Stap 7 /9
Voeg het in stukken gesneden ijs toe aan de kom met het kneedmes/crusher. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 8 /9
Druk opnieuw op 'Start'.
Stap 9 /9
Dien onmiddellijk op.