- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Terrine ricotta paprika
Terrine ricotta paprika
- Totale tijd 22min
- 15min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
60 g Pesto alla genovese of rode pesto
400 g Ricotta op smaak gebracht met de pesto, zout en peper
3 Paprika's (3 kleuren), gepeld, ontpit, in reepjes gesneden
4 Blaadjes gelatine, vooraf gedrenkt in koud water
7 cl Melk
80 cl Terrine met huishoudfolie
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Peel en snijd de ontpit paprika's in reepjes.
Stap 3 /8
Week de gelatine in koud water.
Stap 4 /8
Giet de melk in de kom. Voeg de gelatine, samengeperst tussen uw handen, toe.
Stap 5 /8
Zodra die gesmolten is, voeg deze mix toe aan de ricotta. Spoel de kuip met water. Doe de olie in de kuip. Bruin de volledige paprika aan de schil.
Stap 6 /8
Haal alles uit de kuip. Giet 20 cl water in de kuip. Voeg de paprika in het mandje en vervolgens in de kom.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie
Stap 8 /8
Wissel de ricotta af met de paprika's in de terrine. Zet koel weg voor 12 uur voor ze uit de vorm te halen.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
