- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Vegetarische lasagne met spinazie en ricotta
Vegetarische lasagne met spinazie en ricotta
- Totale tijd 40min
- 20min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
200 g Gekookte spinazie
10 cl Room
125 g Ricotta
20 g Parmezaanse kaas
30 cl Vloeibare béchamel
0.25 Citroen (zeste)
3 Verse lasagnebladen
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /8
In een kom, meng de spinazie, ricotta en de helft van de Parmezaanse kaas.
Stap 3 /8
Voeg een derde van de béchamel en de citroenrasp toe. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4 /8
Giet een derde van de béchamel in de kom. Leg een derde van de verse lasagnebladen neer.
Stap 5 /8
Voeg de helft van het spinaziemengsel toe en herhaal de bewerking.
Stap 6 /8
Eindig met de overgebleven béchamel en Parmezaanse kaas.
Stap 7 /8
Handmatig airfryen.
Stap 8 /8
Eet smakelijk.