- Homepage
- Recipe Details Page
Stoofpot op spaanse wijze
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (16)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
360 g Rijst, ronde korrel
600 g Gevogeltefilets, in stukken gesneden
100 g Zachte chorizo, in fijne plakken gesneden
150 g Mosselen, gekookt (vers, diepvries of in blik)
150 g Paprika's, geschild en in stukken gesneden
150 g Uien, gepeld en gesnipperd
3 Tomaten, gewassen en gehakt
150 g Peultjes, gewassen en in 2 gesneden
1 tl Kurkuma
72 cl Water
Bereiding
Stap 1 /9
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /9
Peel en snipper de uien.
Stap 3 /9
Was en hak de tomaten.
Stap 4 /9
Hak de gevogeltefilets in blokjes.
Stap 5 /9
Doe de chorizo, ui en paprika in de kuip.
Stap 6 /9
Laat de chorizo, ui en paprika aannkleuren.
Stap 7 /9
Doe het gevogelte erbij en meng. Doe de andere groenten erbij (maar niet de mosselen). Zout toevoegen en weer mengen.
Stap 8 /9
Snelkookfunctie: 8 min.
Stap 9 /9
Voeg de mosselen toe. Goed mengen en opdienen.