Stoofpot op spaanse wijze
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
360 g Rijst, ronde korrel
600 g Gevogeltefilets, in stukken gesneden
100 g Zachte chorizo, in fijne plakken gesneden
150 g Mosselen, gekookt (vers, diepvries of in blik)
150 g Paprika's, geschild en in stukken gesneden
150 g Uien, gepeld en gesnipperd
3 Tomaten, gewassen en gehakt
150 g Peultjes, gewassen en in 2 gesneden
1 tl Kurkuma
72 cl Water
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Peel en snipper de uien.
Stap 3 /8
Was en hak de tomaten.
Stap 4 /8
Hak de gevogeltefilets in blokjes.
Stap 5 /8
Doe de chorizo, ui en paprika in de kuip. Laat de chorizo, ui en paprika aannkleuren.
Stap 6 /8
Doe het gevogelte erbij en meng. Doe de andere groenten erbij (maar niet de mosselen). Zout toevoegen en weer mengen.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie: 8 min.
Stap 8 /8
Voeg de mosselen toe. Goed mengen en opdienen.