- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Spaanse stoofpot
Spaanse stoofpot
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
240 g Ronde rijst
400 g Gevogeltefilets, in blokjes gesneden
70 g Zachte chorizo, in dunne plakjes gesneden
100 g Gekookte mosselen (vers, bevroren of in blik)
100 g Paprika's, gepeld en in blokjes gesneden
100 g Uien, gepeld en gesnipperd
2 Tomaten, gewassen en gesneden
100 g Boontjes, gewassen en in tweeën gesneden
0.6 tl Kurkuma
48 cl Water
Bereiding
Stap 1 /9
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /9
Pel en snipper de uien.
Stap 3 /9
Was en snijd de tomaat.
Stap 4 /9
Snijd de gevogeltefilet in blokjes.
Stap 5 /9
Doe de chorizo, ui en paprika in de kuip.
Stap 6 /9
Laat de chorizo, ui en paprika kleuren.
Stap 7 /9
Voeg het gevogelte toe en roer. Voeg de andere ingrediënten (behalve mosselen) toe. Voeg zout toe en roer.
Stap 8 /9
Kooktijd onder druk
Stap 9 /9
Voeg de mosselen toe. Roer goed door elkaar en serveer.