Stoofpot met koolraap
- Totale tijd 1u 5min
- 20min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
500 g Runderstoofvlees in stukken van 60 g
2 Wortelen in grove stukken
1 Koolraap, in 4 gesneden
1 Kruidentuiltje
1 Teentje knoflook, gepeld
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe het vlees in de kuip. Voeg water toe tot het volledig ondergedompeld is.
Stap 3 /6
Laat 3 minuten koken.
Stap 4 /6
Laat het vlees uitlekken en leg het daarna weer in de kuip. Doe er 15 cl water bij. Leg alle andere ingrediënten erbovenop.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Dien op met gestoomde aardappelen en traditionele mosterd.