- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Provençaalse stoofpot met hammetje
Provençaalse stoofpot met hammetje
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
500 g Hammetje, ontbeend en gekookt (traiteurafdeling)
150 g Rookworst, in stukken van 20/25 g gesneden
100 g Gele paprika, ontpit, van zaadlijsten ontdaan en in reepjes gesneden
300 g Courgette, gewassen en in stukken van ongeveer 75 g gesneden
2 Tomaten van 300 g, gewassen en in 2 gesneden
1 Rode ui, gepeld en in vier gesneden
12 Groene olijven, ontpit en gemarineerd in groene kruiden
1 Verse rozemarijn
250 g Tarwegriesmeel, middelgrote korrel
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Snijd een paprika in stukjes.
Stap 3 /8
Snijd de hammetjes in stukken van ongeveer 125 g.
Stap 4 /8
Leg de stukken vlees in de pot.Doe de worsten erbij.
Stap 5 /8
Voeg de groenten, de olijven en de rozemarijn toe, samen met 65 cl water.(Geen zout toevoegen)
Stap 6 /8
Snelkookfunctie.
Stap 7 /8
Giet bouillon over het tarwegriesmeel tot het onderstaat.Laat 5 min rusten, werk af.
Stap 8 /8
Dien op.