Spaans stoofpotje met chorizo
- Totale tijd 14u 5min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u 55min
Gaartijd - 12u
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
400 g Droge witte bonen
150 g Zachte Iberico-chorizo
150 g Bloedworst
200 g Iberico-ham
200 g Buikspek (tocino)
620 g Tomaten
2 cl Olijfolie
50 cl Gevogeltebouillon
110 g Ajuin
9 g Ongepelde look
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Laat de stukjes ibericoham en de borst gedurende 12 uur weken om het vlees te ontzouten.
Stap 2 /6
Laat de gedroogde bonen in een andere kom weken in water gedurende 12 uur om ze te rehydrateren.
Stap 3 /6
Doe de gepelde en gesneden ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /6
Vervang het hakmes door de mengstaaf. Voeg de in vier gesneden tomaten en de olie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /6
Voeg de witte bonen, de milde Iberische chorizo, de bloedworst, de ibericoham, het spek, de gevogeltebouillon en de knoflook toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /6
Dien warm op.