- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Soep op Italiaanse wijze
Soep op Italiaanse wijze
- Totale tijd 36min
- 10min
Voorbereidingstijd - 26min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Wortelen, in blokjes gesneden
300 g Borenkool, in dunne plakjes gesneden
1 teentje Knoflook, fijngehakt
0.5 Ui, gesnipperd
1 blik Witte bonen
350 g Tomatencoulis
1 blokje Groentebouillonblokje
0.5 Stokbrood
1 pak Parmezaanse kaas
Olijfolie
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /6
Zweet de ui aan in een scheutje olijfolie. Voeg de wortelen, prei en knoflook toe.
Stap 3 /6
Roer na 5 minuten de tomatencoulis, tijm, bonenpuree, verkruimeld bouillonblokje en water erdoor. Laat minstens 15 minuten sudderen.
Stap 4 /6
Voeg de gereserveerde bonen en spinazie toe. Meng goed. Kook nog 3 minuten.
Stap 5 /6
Snijd het stokbrood in de lengte in tweeën en rooster het zonder vetstof toe te voegen
Stap 6 /6
Giet de soep in een soepkom, bestrooi met pecorino en besprenkel met olijfolie.