Sint-jakobsschelpen sous vide - Recepten Cookeo 9in1 | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Sint-jakobsschelpen sous vide

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 40min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    30min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 80 g Zachte boter

  • 1 tl Geplette roze peperbessen

  • 1 Biologische citroen (zeste)

  • 1 tl Zout

  • Peper van de molen

  • 12 stuk Sint-jakobsschelpen (ongeveer 360 g)

Bereiding

Stap 1 /5

Maak de ingrediënten klaar.

  • 80g Zachte boter
  • 1tl Geplette roze peperbessen
  • 1 Biologische citroen (zeste)
  • 1tl Zout
  • Peper van de molen
  • 12stuk Sint-jakobsschelpen (ongeveer 360 g)

Stap 2 /5

Meng alle ingrediënten in een kom. Houd de sint-jakobsschelpen apart. Doe de sint-jakobsschelpen met het mengsel in een sous-videzakje. Sluit vacuüm af.

  • 80g Zachte boter
  • 1tl Geplette roze peperbessen
  • 1 Biologische citroen (zeste)
  • 1tl Zout
  • Peper van de molen
  • 12stuk Sint-jakobsschelpen (ongeveer 360 g)

Stap 3 /5

Voeg 5 cl water toe in de pan. Leg de zak in het stoommandje.

Stap 4 /5

Eco vacuüm koken.

Stap 5 /5

Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Dien meteen op met de sint-jakobsschelpen.