Sint-jakobsschelpen sous vide
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
80 g Zachte boter
1 tl Geplette roze peperbessen
1 Biologische citroen (zeste)
1 tl Zout
Peper van de molen
12 stuk Sint-jakobsschelpen (ongeveer 360 g)
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Meng alle ingrediënten in een kom. Houd de sint-jakobsschelpen apart. Doe de sint-jakobsschelpen met het mengsel in een sous-videzakje. Sluit vacuüm af.
Stap 3 /5
Voeg 5 cl water toe in de pan. Leg de zak in het stoommandje.
Stap 4 /5
Eco vacuüm koken.
Stap 5 /5
Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Dien meteen op met de sint-jakobsschelpen.