Poon, griesmeel en groenten
- Totale tijd 18min
- 15min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
16 Zeebarbeelfilet (van 130 g) ongeveer
140 g Prinsessenbonen, gewassen en in kleine stukjes gesneden
140 g Venkel, gewassen en in kleine blokjes gesneden
140 g Groene asperges, gewassen en dun gesneden
240 g Tarwegriesmeel
40 g Boter, gesmolten
3 el Olijfolie
Zout, peper
40 cl Water
12 Tandenstoker
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Rol de filets en maak ze vast met een tanden-stoker. Giet de boter over het griesmeel in een kom. Meng.
Stap 3 /6
Doe de olie in de kuip. Sauteer de groenten.
Stap 4 /6
Voeg het water toe. Breng rijkelijk op smaak. Roer om. Leg de opgerolde filets erbovenop.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Voeg in een schotel. Giet jus over het griesmeel. Wacht 3 minuten. Dien op.