- Homepage
- Recipe Details Page
Opgerolde tongfilets met olijven en Provençaalse saus
- Totale tijd 50min
- 15min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
4100 g Tongfilets
15 g Zwarte of groene tapenade
400 g Tomatenblokjes in blik
500 g Witte aspergepunten
600 g Broccoli
30 g Kappertjes
2 cl Citroensap
5 g Visfumet
40 cl Warm water
Accessoires
Menger Stoommandje Stoom- accessoire
Bereiding
Stap 1 /7
Bestrijk de tongfilets met een dun laagje tapenade.
4100g Tongfilets 15g Zwarte of groene tapenade
Stap 2 /7
Rol de tongfilets op en leg ze op de middelste stoomplaat.
Stoom- accessoire
Stap 3 /7
Doe de tomatenblokjes, de kappertjes, het citroensap, de visfumet en warm water in de kom van de keukenmachine met de menger.
400g Tomatenblokjes in blik 30g Kappertjes 2cl Citroensap 5g Visfumet 40cl Warm water
Stap 4 /7
Voeg het interne stoommandje met de broccoliroosjes toe. Sluit het deksel zonder de vulstop.
600g Broccoli
Stap 5 /7
Doe de aspergepunten in de externe stoomkoker en zet op het deksel.
500g Witte aspergepunten
Stoom- accessoire
Stap 6 /7
Leg de middelste stoomplaat met de tongfilets in de keukenmachine. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stoom- accessoire
Stap 7 /7
Dien onmiddellijk op.