Opgerolde tongfilets met olijven en Provençaalse saus - Recepten Companion | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Opgerolde tongfilets met olijven en Provençaalse saus

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 50min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    35min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 4100 g Tongfilets

  • 15 g Zwarte of groene tapenade

  • 400 g Tomatenblokjes in blik

  • 500 g Witte aspergepunten

  • 600 g Broccoli

  • 30 g Kappertjes

  • 2 cl Citroensap

  • 5 g Visfumet

  • 40 cl Warm water

Accessoires

  • Menger
    Menger
  • Stoommandje
    Stoommandje
  • Stoom- accessoire
    Stoom- accessoire

Bereiding

Stap 1 /7

Bestrijk de tongfilets met een dun laagje tapenade.

  • 4100g Tongfilets
  • 15g Zwarte of groene tapenade

Stap 2 /7

Rol de tongfilets op en leg ze op de middelste stoomplaat.

  • Stoom- accessoire

Stap 3 /7

Doe de tomatenblokjes, de kappertjes, het citroensap, de visfumet en warm water in de kom van de keukenmachine met de menger.

  • 400g Tomatenblokjes in blik
  • 30g Kappertjes
  • 2cl Citroensap
  • 5g Visfumet
  • 40cl Warm water

Stap 4 /7

Voeg het interne stoommandje met de broccoliroosjes toe. Sluit het deksel zonder de vulstop.

  • 600g Broccoli

Stap 5 /7

Doe de aspergepunten in de externe stoomkoker en zet op het deksel.

  • 500g Witte aspergepunten
  • Stoom- accessoire

Stap 6 /7

Leg de middelste stoomplaat met de tongfilets in de keukenmachine. Sluit het deksel en klik op 'Start'.

  • Stoom- accessoire

Stap 7 /7

Dien onmiddellijk op.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228