Opgerolde tongfilets met olijven en Provençaalse saus
- Totale tijd 50min
- 15min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
4100 g Tongfilets
15 g Zwarte of groene tapenade
400 g Tomatenblokjes in blik
500 g Witte aspergepunten
600 g Broccoli
30 g Kappertjes
2 cl Citroensap
5 g Visfumet
40 cl Warm water
Accessoires
Menger Stoommandje Stoom- accessoire
Bereiding
Stap 1 /7
Bestrijk de tongfilets met een dun laagje tapenade.
Stap 2 /7
Rol de tongfilets op en leg ze op de middelste stoomplaat.
Stap 3 /7
Doe de tomatenblokjes, de kappertjes, het citroensap, de visfumet en warm water in de kom van de keukenmachine met de menger.
Stap 4 /7
Voeg het interne stoommandje met de broccoliroosjes toe. Sluit het deksel zonder de vulstop.
Stap 5 /7
Doe de aspergepunten in de externe stoomkoker en zet op het deksel.
Stap 6 /7
Leg de middelste stoomplaat met de tongfilets in de keukenmachine. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 7 /7
Dien onmiddellijk op.