Kippenborst op Italiaanse wijze - Vacuüm - Recepten iCookeo 9in1 | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Kippenborst op Italiaanse wijze - Vacuüm

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 35min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    20min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 360 g Kerstomaatjes

  • 240 g Mozzarellabollen

  • 6 el Olijfolie

  • 45 g Kappertjes

  • 6 straaltje Kip (100 g per stuk)

  • 3 tl Italiaanse kruiden

  • 6 el Balsamicocrème

  • 36 bladje Basilicum

  • 6 tl Pesto

  • Zout, peper

Bereiding

Stap 1 /6

Maak de ingrediënten klaar.

  • 360g Kerstomaatjes
  • 240g Mozzarellabollen
  • 6el Olijfolie
  • 45g Kappertjes
  • 6straaltje Kip (100 g per stuk)
  • 3tl Italiaanse kruiden
  • 6el Balsamicocrème
  • 36bladje Basilicum
  • 6tl Pesto
  • Zout, peper

Stap 2 /6

Meng de tomaten, de mozzarella, de kappertjes en de olie in een kom. Zet in de koelkast.

  • 360g Kerstomaatjes
  • 240g Mozzarellabollen
  • 6el Olijfolie
  • 45g Kappertjes

Stap 3 /6

Doe twee stukken kip in elk sous-videzakje, samen met de kruiden, het zout en de peper. Sluit vacuüm af.

  • 6straaltje Kip (100 g per stuk)
  • 3tl Italiaanse kruiden
  • Zout, peper

Stap 4 /6

Giet 3L water in de kom. Dompel de zakjes in het water.

Stap 5 /6

Vacuüm ondergedompeld koken.

Stap 6 /6

Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Laat afkoelen. Snijd in stukken. Meng met de rest van de ingrediënten om de salade te maken.

  • 6el Balsamicocrème
  • 36bladje Basilicum
  • 6tl Pesto

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228