- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Kippenborst op Italiaanse wijze - Vacuüm
Kippenborst op Italiaanse wijze - Vacuüm
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
360 g Kerstomaatjes
240 g Mozzarellabollen
6 el Olijfolie
45 g Kappertjes
6 straaltje Kip (100 g per stuk)
3 tl Italiaanse kruiden
6 el Balsamicocrème
36 bladje Basilicum
6 tl Pesto
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Meng de tomaten, de mozzarella, de kappertjes en de olie in een kom. Zet in de koelkast.
Stap 3 /6
Doe twee stukken kip in elk sous-videzakje, samen met de kruiden, het zout en de peper. Sluit vacuüm af.
Stap 4 /6
Giet 3L water in de kom. Dompel de zakjes in het water.
Stap 5 /6
Vacuüm ondergedompeld koken.
Stap 6 /6
Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Laat afkoelen. Snijd in stukken. Meng met de rest van de ingrediënten om de salade te maken.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
