Kippenborst op Italiaanse wijze - Vacuüm
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
360 g Kerstomaatjes
240 g Mozzarellabollen
6 el Olijfolie
45 g Kappertjes
6 straaltje Kip (100 g per stuk)
3 tl Italiaanse kruiden
6 el Balsamicocrème
36 bladje Basilicum
6 tl Pesto
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Meng de tomaten, de mozzarella, de kappertjes en de olie in een kom. Zet in de koelkast.
Stap 3 /6
Doe twee stukken kip in elk sous-videzakje, samen met de kruiden, het zout en de peper. Sluit vacuüm af.
Stap 4 /6
Giet 3L water in de kom. Dompel de zakjes in het water.
Stap 5 /6
Vacuüm ondergedompeld koken.
Stap 6 /6
Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Laat afkoelen. Snijd in stukken. Meng met de rest van de ingrediënten om de salade te maken.