Kipfilet met mozzarella en pesto
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
200 g Kipfilet
100 g Mozzarella
35 g Pesto
Zout
Water
Accessoires
Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /7
Weeg de pesto af in een kommetje. Zet het even apart.
Stap 2 /7
Leg elke kipfilet op een vel huishoudfolie.
Stap 3 /7
Maak met een mes een inkeping in de lengte van de kip maar snijd niet te diep.
Stap 4 /7
Vul met de in kleine blokjes gesneden mozzarella. Breng op smaak met zout en peper. Smeer rijkelijk in met pesto.
Stap 5 /7
Rol elk lapje met wat huishoudfolie op tot een zeer strakke worst.
Stap 6 /7
Giet 0,7 l water in de kom van de keukenmachine. Plaats het stoommandje met de worsten in de kom. Leg de worsten in het stoommandje. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /7
Dien meteen op met bijvoorbeeld ratatouille.