Indische boeuf bourguignon
Moulinex
Recept door Moulinex

Indische boeuf bourguignon

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 1u 5min
  • Voorbereidingstijd
    20min
  • Gaartijd
    45min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 500 g In stukjes gesneden gesmoord rundvlees

  • 100 g Wortels

  • 100 g Gerookte Herta-spekblokjes

  • 100 g Champignons

  • 100 g Ajuinen

  • 15 g Bloem

  • 0.5 eenheid Golden-appel(s)

  • 5 g Kerrie(poeder)

  • 150 ml Water

  • 100 ml Bourgondische witte wijn

Bereiding

Stap 1 /7

Maak de ingrediënten klaar.

Stap 2 /7

Hak de ajuinen fijn.

Stap 3 /7

Snijd de champignons in fijne stukjes. Snijd de wortels in grote stukjes. Schil de appel en snijd het in stukjes

Stap 4 /7

Bak het rundvlees en de helft van de spekjes bruin gedurende 10 min.

Stap 5 /7

Haal ze door de bloem en goed mengen. Voeg water en dan wijn toe. Voeg de stukjes appel toe en dan de curry. Voeg de groenten toe. Roeren.

Stap 6 /7

Onder druk laten koken.

Stap 7 /7

Voeg de rest van de spekjes toe. Tip: Laat het voor 5 min. inkoken Serveren maar!

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228