- Homepage
- Recipe Details Page
Gestoomde kabeljauw met gestoofde groenten
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
10 personen
10 Stukken kabeljauw
784 g Courgettes
370 g Verse erwten
60 g Jonge spinazie
40 cl Groentebouillon
134 g Limoen
10 takje Marjolein
3 cl Olijfolie
Zout
1 straaltje Olijfolie
Accessoires
Menger Snij/rasp- accessoire Stoom- accessoire
Bereiding
Stap 1 /7
Was en snijd de limoenen in schijfjes. Zet het even apart.
134g Limoen
Stap 2 /7
Was de courgettes. Zet het even apart.
784g Courgettes
Stap 3 /7
Bevestig de groentensnijder met de H-schijf om dik te snijden in de kom van de keukenmachine. Sluit het deksel. Doe de courgettes in de vultrechter van het deksel en druk op ‘Start’.
Snij/rasp- accessoire
Stap 4 /7
Doe de gesneden courgettes, de erwtjes en de gespoelde spinazie in de kom van de keukenmachine met de mengstaaf. Voeg de olijfolie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
370g Verse erwten 60g Jonge spinazie 3cl Olijfolie
Menger
Stap 5 /7
Leg de kabeljauwstukken in de externe stoomkoker. Besprenkel met wat olijfolie. Voeg de limoenschijfjes en de marjolein toe. Breng op smaak met peper en zout.
10 Stukken kabeljauw 10takje Marjolein Zout 1straaltje Olijfolie
Stap 6 /7
Giet de groentebouillon in de kom van de keukenmachine en sluit het deksel zonder de vulstop. Bevestig de externe stoomkoker. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
40cl Groentebouillon
Stoom- accessoire
Stap 7 /7
Dien de vis op met de gestoofde groenten.