Gestoomde kabeljauw met gestoofde groenten
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
10 personen
10 Stukken kabeljauw
784 g Courgettes
370 g Verse erwten
60 g Jonge spinazie
40 cl Groentebouillon
134 g Limoen
10 takje Marjolein
3 cl Olijfolie
Zout
1 straaltje Olijfolie
Accessoires
Menger Snij/rasp- accessoire Stoom- accessoire
Bereiding
Stap 1 /7
Was en snijd de limoenen in schijfjes. Zet het even apart.
Stap 2 /7
Was de courgettes. Zet het even apart.
Stap 3 /7
Bevestig de groentensnijder met de H-schijf om dik te snijden in de kom van de keukenmachine. Sluit het deksel. Doe de courgettes in de vultrechter van het deksel en druk op ‘Start’.
Stap 4 /7
Doe de gesneden courgettes, de erwtjes en de gespoelde spinazie in de kom van de keukenmachine met de mengstaaf. Voeg de olijfolie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /7
Leg de kabeljauwstukken in de externe stoomkoker. Besprenkel met wat olijfolie. Voeg de limoenschijfjes en de marjolein toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 6 /7
Giet de groentebouillon in de kom van de keukenmachine en sluit het deksel zonder de vulstop. Bevestig de externe stoomkoker. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 7 /7
Dien de vis op met de gestoofde groenten.