- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gestoofde andijvie met hamsaus
Gestoofde andijvie met hamsaus
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
6 Andijvie
40 g Boter
3 tl Poedersuiker
5 sneetje Premium gekookte ham, in stukken gesneden
15 cl Water
Zout en peper
3 el Dikke verse room
2 el Maïzena
1 el Dikke verse room
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Doe de boter in de pan.
Stap 3 /6
Laat de andijvie bruin bakken. Voeg de suiker toe en karamelliseer het. Voeg de ham toe. Roeren.
Stap 4 /6
Voeg water toe. Breng het op smaak met zout en peper.
Stap 5 /6
Onder druk laten koken
Stap 6 /6
Serveer de andijvie samen met de met kookvocht gemengde room.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
