- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gestoofde andijvie met hamsaus
Gestoofde andijvie met hamsaus
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
2 Witlof
20 g Boter
1 tl Poedersuiker
2 beker Gekookte schouderham in stukken gesneden
10 cl Water
Zout en peper
1 el Dikke verse room
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Doe de boter in de kuip. Laat het witloof aankleuren. Voeg suiker toe en karamelliseer. Voeg de hesp toe. Meng alles goed.
Stap 3 /5
Voeg het water toe. Breng het gerecht op smaak.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie
Stap 5 /5
Giet wat jus gemengd met room over het witloof voor het opdienen.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
