- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Witlof met ham en bechamelsaus met kaas
Witlof met ham en bechamelsaus met kaas
- Totale tijd 1u 15min
- 20min
Voorbereidingstijd - 55min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (8)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
6 Witlof
6 sneetje Ham
50 g Boter
35 g Bloem
60 cl Melk
150 g Geraspte kaas
0.5 tl Geraspte nootmuskaat
Zout, peper
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /8
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /8
Doe het witlof in het stoommandje. Doe 25 cl water in de kom. Zet het mandje in de kom.
Stap 3 /8
Stoomboost koken.
Stap 4 /8
Verwijder het mandje. Was de kom en droog af.
Stap 5 /8
Laat de boter smelten. Voeg de bloem toe.
Stap 6 /8
Roeren. Giet de melk erbij. Voeg zout, peper en nootmuskaat toe. Meng en laat 2 minuten indikken. Voeg 2/3 van de kaas toe en meng opnieuw.
Stap 7 /8
Rol het witlof op in de ham. Leg in de saus en bestrooi met de rest van de kaas.
Stap 8 /8
Bak met Extra Crisp in stand nr. 2 gedurende 20 min of leg in een schaal en bak in de oven.