- Homepage
- Gestoofde andijvie met hamsaus
Gestoofde andijvie met hamsaus
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Witlof
20 g Boter
1 tl Poedersuiker
2 beker Gekookte schouderham in stukken gesneden
10 cl Water
Zout en peper
1 el Dikke verse room
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Doe de boter in de kuip. Laat het witloof aankleuren. Voeg suiker toe en karamelliseer. Voeg de hesp toe. Meng alles goed.
Stap 3 /5
Voeg het water toe. Breng het gerecht op smaak.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie
Stap 5 /5
Giet wat jus gemengd met room over het witloof voor het opdienen.