Gestoofde andijvie met hamsaus
Moulinex
Recept door Moulinex

Gestoofde andijvie met hamsaus

ratings.0

0/5

  • Totale tijd 25min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    15min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 2 Witlof

  • 20 g Boter

  • 1 tl Poedersuiker

  • 2 beker Gekookte schouderham in stukken gesneden

  • 10 cl Water

  • Zout en peper

  • 1 el Dikke verse room

Bereiding

Stap 1 /6

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /6

Doe de boter in de kuip.

Stap 3 /6

Laat het witloof aankleuren. Voeg suiker toe en karamelliseer. Voeg de hesp toe. Meng alles goed.

Stap 4 /6

Voeg het water toe. Breng het gerecht op smaak.

Stap 5 /6

Snelkookfunctie

Stap 6 /6

Giet wat jus gemengd met room over het witloof voor het opdienen.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228