Escargots à la bourguignonne
- Totale tijd 6min
- 5min
Voorbereidingstijd - 1min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
24 Grote Bourgondische wingaardslakken, in blik, gespoeld
40 g Spekreepjes
40 g Kleine witte champignons, in 4 gesneden
10 cl Rode bourgognewijn
1 el Peterselie, gehakt
20 g Sjalot, gesnipperd
40 g Halfgezouten boter
1 Suiker
Zout, peper
2 Boterhammen van een zuurdesembrood, geroosterd
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Hak de peterselie.
Stap 3 /7
Snipper de sjalot.
Stap 4 /7
Laat de spekblokjes, de sjalot en de paddenstoelen 3 tot 5 minuten aankleuren.
Stap 5 /7
Voeg eerst de wijn dan de boter tijdens het mengen. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de suiker en de wijngaardslakken toe. Meng alles goed.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie
Stap 7 /7
Voeg de peterselie toe. Serveer op de geroosterde boterhammen.