Boeuf Bourguignon
- Totale tijd 45min
- 10min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
400 g Rundvlees in blokjes van 25 g
10 cl Rode wijn
10 cl Kalfsfond
50 g Spekjes
100 g Fijngesneden uien
1 el Plantaardige olie
1 Wortelen in dunne plakjes
200 g Parijse champignons
1 Kruidentuiltje
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /8
Snijd de witte champignons in dunne plakjes.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Braad alle ingrediënten behalve de vloeistof en het kruidentuiltje gedurende 10 minuten lichtjes aan.
Stap 6 /8
Voeg de vloeistof en het kruidentuiltje toe.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie: 35 min
Stap 8 /8
Dien op!