Bloemkool met bechamelsaus
- Totale tijd 29min
- 20min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1 kg Bloemkoolroosjes, afgespoeld en doormidden gesneden
6 Grote eieren, afgespoeld
75 g Bloem
75 g Boter
1 l Melk
Muskaatnoot
Zout
Geraspte kaas
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Spoel het af en snijd de bloemkool doormidden.
Stap 3 /7
Voeg de boter toe in de pan.
Stap 4 /7
Laat de boter smelten. Voeg de bloem toe en meng. Giet de koude melk erin en roer het tot een dik geheel.
Stap 5 /7
Haal het eruit. Doe 25 cl water in de pan en plaats vervolgens de bloemkool in het mandje. Leg de eieren erbovenop.
Stap 6 /7
Onder druk laten koken
Stap 7 /7
Rangschik de kool, gepelde eieren, bechamel en kaas mooi op een bord. Opdienen.