- Homepage
- Recipe Details Page
Bloemkool met bechamelsaus
- Totale tijd 29min
- 20min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (16)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1 kg bloemkoolroosjes, afgespoeld en doormidden gesneden
6 grote eieren, afgespoeld
75 g bloem
75 g boter
1 l melk
Muskaatnoot
Zout
Geraspte kaas
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Spoel het af en snijd de bloemkool doormidden.
Stap 3 /7
Voeg de boter toe in de pan.
Stap 4 /7
Laat de boter smelten. Voeg de bloem toe en meng. Giet de koude melk erin en roer het tot een dik geheel. Breng het op smaak met zout en peper.
Stap 5 /7
Haal het eruit. Doe 25 cl water in de pan en plaats vervolgens de bloemkool in het mandje. Voeg wat zout toe. Leg de eieren erbovenop.
Stap 6 /7
Onder druk laten koken
Stap 7 /7
Rangschik de kool, gepelde eieren, bechamel en kaas mooi op een bord. Gratineren en opdienen.