- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bloemkool in bechamelsaus
Bloemkool in bechamelsaus
- Totale tijd 29min
- 20min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
1 kg Bloemkoolroosjes, gewassen en in 2 gesneden
6 Grote eieren, gewassen
75 g Bloem
75 g Boter
1 l Melk
Nootmuskaat
Zout
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Was en snijd de bloemkoolroosjes in 2.
Stap 3 /7
Doe de boter in de kuip.
Stap 4 /7
Smelt de boter, voeg de bloem toe. Roer. Voeg de melk toe. Laat al roerend indikken, breng op smaak.
Stap 5 /7
Haal uit de pan. Voeg 20 cl water toe. Plaats de bloemkool in het mandje met een snufje zout. Plaats hierop de eieren.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie
Stap 7 /7
Schik de kool, gepelde eieren, bechamel-saus en dan de kaas op een bord. Gratineer.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
