- Homepage
- Recipe Details Page
Beenham met appel en mosterd
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
300 g Beenham
1 Appels, in grote stukken gesneden
50 g Ajuinen, in schijfjes gesneden
2 tl MAGGI-kalfsfond
25 cl Water
10 g Mosterd
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Snijd de ajuinen in schijfjes.
Stap 3 /7
Voeg olie toe in de pan.
Stap 4 /7
Bak de ajuin en de beenham gedurende 4 minuten goudbruin.
Stap 5 /7
Voeg alle ingrediënten toe en breng op smaak met peper. Roeren.
Stap 6 /7
Onder druk laten koken.
Stap 7 /7
Laat het voor 3 min. op de goudbruine bakstand inkoken tot de saus gebonden is. Serveer het met een puree van selderij!