Beenham met appel en mosterd
Moulinex
Recept door Moulinex

Beenham met appel en mosterd

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 18min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    8min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 300 g Beenham

  • 1 Appels, in grote stukken gesneden

  • 50 g Ajuinen, in schijfjes gesneden

  • 2 tl MAGGI-kalfsfond

  • 25 cl Water

  • 10 g Mosterd

Bereiding

Stap 1 /7

Maak de ingrediënten klaar.

Stap 2 /7

Snijd de ajuinen in schijfjes.

Stap 3 /7

Voeg olie toe in de pan.

Stap 4 /7

Bak de ajuin en de beenham gedurende 4 minuten goudbruin.

Stap 5 /7

Voeg alle ingrediënten toe en breng op smaak met peper. Roeren.

Stap 6 /7

Onder druk laten koken.

Stap 7 /7

Laat het voor 3 min. op de goudbruine bakstand inkoken tot de saus gebonden is. Serveer het met een puree van selderij!

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228