Bœuf bourguignon op z’n Italiaans
- Totale tijd 1u 5min
- 20min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
500 g In stukjes gesneden gesmoord rundvlees
100 g Wortels
100 g Gerookte Herta-spekblokjes
100 g Champignons
100 g Ajuinen
15 g Bloem
15 g Basilicum
3 tl Oregano
150 ml Tomatencoulis
100 ml Bourgondische rode wijn
Bereiding
Stap 1 /8
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /8
Hak de ajuinen fijn.
Stap 3 /8
Snijd de champignons in fijne stukjes.
Stap 4 /8
Snijd de wortels in grote stukjes.
Stap 5 /8
Bak het rundvlees en de helft van de spekjes bruin gedurende 10 min.
Stap 6 /8
Voeg tomatencoulis, wijn, basilicum en oregano toe. Voeg de groenten toe. Roeren.
Stap 7 /8
Onder druk laten koken.
Stap 8 /8
Haal ze door de bloem en goed mengen. Voeg de rest van de spekjes toe. Tip: Laat het voor 5 min. inkoken op de goudbruine bakstand. Serveren maar!