Bœuf bourguignon op Thaise wijze
Moulinex
Recept door Moulinex

Bœuf bourguignon op Thaise wijze

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 1u 10min
  • Voorbereidingstijd
    20min
  • Gaartijd
    50min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 800 g Rundstoofvlees

  • 150 g Wortelen

  • 200 g Gerookte spekblokjes Herta

  • 200 g Paddenstoelen

  • 150 g Uien

  • 30 g Bloem

  • 20 g Gember

  • 10 g Stengel citroengras

  • 200 ml Water

  • 200 ml Rode wijn

Bereiding

Stap 1 /6

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /6

Hak de uien en champignons fijn. Snijd de wortelen in dikke schijven. Snijd de gember en citroengras fijn.

Stap 3 /6

Braad het rundvlees en de helft van de spekblokjes 10 min aan.

Stap 4 /6

Met bloem bestrooien en goed mengen.Voeg het water en de wijn toe. Voeg de gember en citroengras toe. Voeg de groenten toe.Meng alles goed.

Stap 5 /6

Snelkookfunctie.

Stap 6 /6

Voeg de rest van de spekblokjes toe. Tip:laat 5 min inkoken op stand 'bruinen'. Dien op!

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228