Bœuf bourguignon op Thaise wijze
- Totale tijd 1u 10min
- 20min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
800 g Rundstoofvlees
150 g Wortelen
200 g Gerookte spekblokjes Herta
200 g Paddenstoelen
150 g Uien
30 g Bloem
20 g Gember
10 g Stengel citroengras
200 ml Water
200 ml Rode wijn
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Hak de uien en champignons fijn. Snijd de wortelen in dikke schijven. Snijd de gember en citroengras fijn.
Stap 3 /6
Braad het rundvlees en de helft van de spekblokjes 10 min aan.
Stap 4 /6
Met bloem bestrooien en goed mengen.Voeg het water en de wijn toe. Voeg de gember en citroengras toe. Voeg de groenten toe.Meng alles goed.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie.
Stap 6 /6
Voeg de rest van de spekblokjes toe. Tip:laat 5 min inkoken op stand 'bruinen'. Dien op!