Easy Fry Essential EZ130810 Air fryer
Easy Fry Essential EZ130810 Air fryer
Easy Fry Essential EZ130810 Air fryer
Easy Fry Essential EZ130810 Air fryer
Easy Fry Essential EZ130810 Air fryer
Easy Fry Essential EZ130810 Air fryer
Easy Fry Essential EZ130810 Air fryer
Easy Fry Essential EZ130810 Air fryer

Easy Fry Essential EZ130810 Air fryer

Ref: EZ130810

Snelle en gemakkelijke resultaten voor heerlijke, gezonde maaltijden

  • SNEL EN ZUINIG: Kies voor snelle en gemakkelijke kookresultaten en bespaar meer dan 50% energie in vergelijking met een standaard oven* (*49% minder energie nodig dan een standaard oven. Test uitgevoerd met 600 ml diepvriesfrietjes, in vergelijking met de Moulinex convectieoven.)
  • VEELZIJDIG: Een veelzijdige friteuse ontworpen om al je favoriete recepten te bereiden - van perfect knapperige frietjes en gebraden kip tot groenten en zelfs desserts
  • HETELUCHTTECHNOLOGIE: Gezond frituren kan met deze hetelucht friteuse: krokant goudbruin gebakken resultaten zonder of met een minimum aan toegevoegde olie én met 99% minder toegevoegde vetten* (*600 g verse frietjes met 7 ml olie vergeleken met traditioneel frituren met 2 l olie)
  • VAATWASSERBESTENDIGE ONDERDELEN: Uitgerust met een vaatwasserbestendig mandje met anti-aanbaklaag voor een eenvoudige schoonmaak en een stressvrije kookervaring
Alle voordelen

Verzonden door Moulinex Shop - Levering binnen 1 tot 3 dagen. -
(Gratis voor bestellingen van meer dan 50€). Gratis retourneren.

CB-Mastercard-Visa-Amex-PayLib.png

2 jaar

Internationale garantie

15 jaar

Herstelbaar tegen eerlijke prijs

Een compacte hetelucht friteuse met een inhoud van 3,5 liter om thuis lekker en gezond te koken

Geniet thuis van heerlijke en gezonde maaltijden met een veelzijdige en gebruiksvriendelijke hetelucht friteuse die in een handomdraai perfecte resultaten oplevert! Het compacte ontwerp bespaart keukenruimte en energie, terwijl het vaatwasserbestendige mandje en de nauwkeurige temperatuurregeling een probleemloze kookervaring garanderen. Ontdek de heteluchttechnologie voor smakelijke gefrituurde gerechten met minder olie - gaande van perfect knapperige frietjes tot groenten en zelfs desserts.

undefined

Je Easy Fry Essential EZ130810 Air fryer kit

Inbegrepen:

  • Easy Fry Essential hetelucht friteuse 3,5 l
undefined

Geniet van duurzame kwaliteit met onze herstelgarantie van 15 jaar.

De Moulinex Easy Fry Essential hetelucht friteuse is een veelzijdig apparaat, speciaal ontworpen met oog op duurzame prestaties en eenvoudige reparatie, waarmee je heel wat tijd en moeite bespaart in de keuken. Als onderdeel van ons engagement om het milieu te helpen beschermen en afval te verminderen, beschikt deze betrouwbare hetelucht friteuse over een goedkope en snelle levering van reserveonderdelen gedurende 15 jaar en meer, dankzij meer dan 6.500 reparatiecentra wereldwijd. Geniet van de 15 jaar reparatiegarantie om keer op keer de beste kookresultaten te verkrijgen.

undefined

Accessoires

Veelgestelde vragen

*Tweemaal sneller dan een oven/49% sneller dan een oven. Test uitgevoerd met 600 ml diepvriesfrietjes, in vergelijking met de Moulinex/T-fal convectieoven. **49% sneller dan een heteluchtoven. Test uitgevoerd met 600 ml diepvriesfrietjes, in vergelijking met de Moulinex/T-fal heteluchtoven.
**49% minder energie nodig dan een standaard oven. Test uitgevoerd met 600 ml diepvriesfrietjes, in vergelijking met de Moulinex/T-fal convectieoven. *